Dierenoppas

El-Paseo is er om op uw huisdieren te passen. Dit kan als u (tijdelijk) niet in staat bent om voor uw huisdieren te zorgen,  doordat u bijvoorbeeld op vakantie gaat en uw huisdieren niet naar een pension wilt brengen of door ziekte of andere omstandigheden tijdelijk niet in staat bent voor ze te zorgen. Ik kom bij u thuis om uw huisdier(en) te verzorgen.

Mustang 004

Iedere dag (indien gewenst) besteed ik een uur aan de dieren. Ik geef het dier dan aandacht, eten en drinken. Mocht u meerdere dieren hebben, dan zal ik wat meer tijd nodig hebben.  Zo nodig kan ik hokken/ kattenbakken schoonmaken. Mocht u willen dat ik licht huishoudelijke taken doe, dan kan dit in overleg.

Als u van mijn oppasdienst gebruik wilt maken, kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek om afspraken te maken over de algemene voorwaarden, tarieven, huissleutel en wat er precies moet gebeuren, waarna wij de benodigde papieren kunnen ondertekenen.

Mocht u huisdier(en) hebben die meerdere malen op een dag medische verzorging nodig hebben, dan kunt u ook contact met mij opnemen. Er is, indien nodig, een optie om uw huisdier bij mij thuis op te vangen. Hiervoor geldt een ander tarief dan de op de website vermelde tarieven.

DSC00224

Door mijn opleiding aan het Groenhorst College heb ik de nodige kennis opgedaan op het gebied van katten, knaagdieren, konijnen, vogels, vissen, schapen, geiten, kippen, runderen en paarden. Voor alle dieren geldt dat ze hobbymatig gehouden worden.

Comments are closed.