Over El Paseo

Welkom bij hondenuitlaatservice en dierenoppas “El-Paseo”. De naam van dit bedrijf is  Spaans voor ‘wandeling’ en verwijst naar mijn geboorteland Colombia. Vanaf 4 maanden woon ik in Nederland en ik heb thuis altijd met dieren geleefd, zoals honden, katten, muizen, ratjes, vissen en paarden.

Mijn wens was altijd om na mijn studie met dieren te werken en daarom heb ik twee aan dieren gerelateerde opleidingen gevolgd: aan het Groenhorst College  Barneveld de opleiding Dierenverzorging niveau 4 Diermanagement en aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten een verkorte opleiding  Dier- en Gezondheidszorg.

Tijdens de eerste opleiding heb ik veel geleerd over honden, katten, knaagdieren, konijnen, vogels, runderen, schapen, geiten, paarden en reptielen en veel praktijkervaring opgedaan.

Tijdens de tweede opleiding heb ik geleerd over het opzetten en hebben van een eigen bedrijf.

Met dit bedrijf maak ik mijn droom om met dieren te werken waar. Dit kan als uitlaatdienst voor honden of als tijdelijke oppas, bijvoorbeeld als u voor korte of iets langere tijd weggaat of om welke reden dan ook een tijdje niet in staat bent om voor uw dier te zorgen.  Ik bied de mogelijkheid om ze aandacht en verzorging te geven en zo nodig tijdelijk bij mij thuis op te vangen.

El-Paseo_Nohemi

Comments are closed.