Uitlaatservice

El-Paseo is er voor u om uw hond(en) uit te laten. Er kunnen verschillende redenen zijn om hier gebruik van te maken. Zo kan het zijn dat u overdag moet werken of dat u een dagje op stap gaat. In dat geval kunt u mij inschakelen.CIMG9061

Ik haal de hond(en) bij u thuis op. Vervolgens vervoer ik ze in mijn bus naar de wandelplek. Mijn bus is ingericht met meerdere benches. Zo zitten de honden veilig in de auto en kan ik goed op het verkeer letten. Ik loop 5 dagen in de week twee keer op een dag met een groep(je) honden. De groep bestaat uit maximaal 7 honden, afhankelijk van de aard en het karakter van de betreffende honden.  De duur van de wandeling is een uur. Daarna breng ik de honden weer thuis. Mocht u dit wensen dan kan ik uw hond nog wat nazorg bieden, zoals zo nodig afdrogen, drinkwater verversen en voer geven.

  Ochtend Middag
Ophalen 9.00u – 10.00u 13.00u – 14.00u
Wandelen 10.15u – 11.15u 14.15u – 15.15u
Thuis brengen 11.30u – 12.30u 15.30u – 16.30u

Voordat u uw hond aan mij meegeeft, maak ik een afspraak  om kennis met u en de hond(en) te maken. Voor mij belangrijk om een indruk te krijgen van de hond  en om na te gaan of hij inderdaad binnen een uitlaatgroep past. U kunt aangeven welke dag(en) u de hond(en) mee wilt geven. Tijdens dit gesprek bespreken wij ook de algemene voorwaarden, de tarieven en maken wij afspraken over de huissleutel. Vervolgens maken we in de buurt een wandeling. Zo kan ik het sociale gedrag van de hond in de praktijk bekijken.

Na dit bezoek worden de benodigde papieren ondertekend en maken we een afspraak wanneer de uitlaatservice gaat starten.

P1020332 El-Paseo_Maarseveenseplassen

Comments are closed.